Zaloguj się, aby zapamiętać ukończone przez Ciebie zadania
Świeże śledzie konserwuje się za pomocą soli kuchennej czyli chlorku sodu. Stają się wtedy twarde i sztywne. Natomiast przygotowanie śledzi do spożycia
Subskrybuj nasz kurs chemii online, aby uzyskać dostęp do tego i wielu innych zadań z rozwiązaniami!
Zobacz zadania przykładowe w naszej bazie zadań
Subskrybuj nasz kurs chemii online, aby uzyskać dostęp do tego i wielu innych zadań z rozwiązaniami!
Jak poszło Ci to zadanie?Wiesz, które zadania z naszej bazy już rozwiązałeś i kiedy. Dzięki temu nie będziemy polecać Ci wykonanych już przez Ciebie zadań, a Ty będziesz mógł je odfiltrować w naszej bazie zadań. Pozwoli nam to też lepiej informować Cię o Twoich postępach w nauce!
DobrzeZ błędami
Jeszcze go nie zrobiłem